Team

De gedreven medewerkers van 12Guide weten als geen ander hoe ze software moeten implementeren en applicatie-ondersteuning kunnen bieden. Naast de kennis van IFS Cloud hebben ze nog veel meer in huis. Bolderen, fietsen, koken, Lego sets bouwen of ingewikkelde puzzels maken; we stellen graag een deel van het team aan je voor. Leer de teamleden kennen, en ontdek met welk plezier ze werken en wat voor hobby of sport ze in hun vrije tijd doen (team in alfabetische volgorde).

Paul Beekmans

Principal Consultant

Paul gaat graag uitdagingen aan. Complexe vraagstukken vertaalt hij naar werkbare oplossingen. Met een weidse blik en veel creativiteit wijkt hij zo nodig af van geëffende paden. Ook in zijn vrije tijd ontdekt hij graag nieuwe wegen, maar dan het liefst op zijn fiets.

Rana Bidares

People & Project Manager

Rana wordt gedreven door diversiteit van mensen, activiteiten, projecten en omgevingen. Ze is direct, zegt waar het op staat en vindt het belangrijk dat iedereen zich begrepen voelt. Het doorgronden van verschillen en het samenbrengen en verbinden tot een nieuw resultaat is wat ze het mooiste vindt.

Peter Buitenhuis

Senior Business Solution Architect

Peter helpt bedrijven met ERP implementaties eenvoudig te maken. Hij is toegewijd aan resultaten, nuchter, recht door zee en heeft een gezond Tilburgs verstand. In zijn vrije tijd geniet hij van het leven met familie, vrienden, collega’s en klanten. Hobbies zijn: skiën, MTB en wandelen.

Martin Coenraad

Senior Project Manager

Sinds de ’90 jaren is Martin als Projectmanager actief. Hij heeft praktische ervaring in het leiden van complexe (internationale) implementaties bij diverse productiebedrijven. Dit doet hij op een nuchtere manier met aandacht voor de mensen in het project. In  zijn vrije tijd is hij een fanatieke snowboarder wat tijdens de ski-uitjes met 12Guide goed van pas komt.

Roel Engelen

Senior Project Manager

Een gedreven en nauwkeurige professional met een eerlijke benadering kenmerkt Roel. Zijn doel? Klanten helpen om het beste uit IFS  te halen, zodat het écht voor ze werkt. Buiten zijn werk geniet hij van activiteiten zoals wielrennen en wandelen. Het zijn beide geweldige manieren om actief te blijven en te ontspannen.

Amila Fernando

Senior System Architect

Amila is zeer gestructureerd en communiceert op een open en respectvolle manier naar collega’s en klanten. Er is geen enkele technische uitdaging waar hij geen raad mee weet en iedereen weet hem hiervoor te vinden. In zijn vrije tijd boeit de techniek van Lego hem en regelmatig maakt hij een nieuwe Lego bouwwerk.

Theo de Kok

Senior Consultant

Theo is een rustig en toegankelijk persoon die met brede ervaring uit de business met creativiteit zorgt voor pragmatische adviezen en oplossingen. In zijn vrije tijd geniet hij van uitjes met zijn vrouw of het hele gezin. Hij wandelt graag met zijn hond Morris door de vrije natuur zoals in het bos of over het strand.

Laura Marsman

HR & Customer Service Officer

Laura is een open en vrolijk persoon. Ze helpt graag anderen en staat altijd voor ze klaar. Daarnaast is zij secuur in haar werkzaamheden en denkt zij in oplossingen. In haar vrije tijd geniet zij met haar gezin, familie en vrienden voornamelijk van zon, zee en strand.

Job Nouwen

Directeur / Eigenaar

Met veel gedrevenheid steekt Job collega’s aan om steeds weer nieuwe initiatieven te ontwikkelen voor klanten. Vol enthousiasme weet hij te vertellen hoe 12Guide pragmatisch succesvolle implementaties uitvoert. In zijn vrije tijd speelt hij graag hockey en is helemaal in zijn element als hij met zijn gezin nieuwe mooie vakantiebestemmingen kan ontdekken.

Piumi Ranawansha

Technical Consultant

Piumi is een gedreven persoon met passie voor haar werk, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze omarmt fouten als kansen om te leren en te groeien en benadert elke taak met vastberadenheid. In haar vrije tijd leest ze diverse boeken en verkent graag nieuwe werelden en ideeën.

Hans Roobol

Senior Consultant

Met zijn jarenlange kennis van service en onderhoud adviseert Hans onze klanten op een directe en eerlijke manier. Hans is gedreven en open en het gezegde “what you see is what you get” past goed bij hem. In zijn vrije tijd speelt hij fanatiek golf en wandelt hij graag in de natuur.

Harm Scholten

Senior Consultant

Harm komt uit het hoge noorden, wat duidelijk blijkt uit zijn nuchterheid. Hij is een gedreven “echte Finance man”, die als teamplayer goed tot zijn recht komt. In zijn vrije tijd is hij erg sportief, is minimaal 4 x per week in de sportschool te vinden en fiets graag op zijn race en atb en doet aan hardlopen.

Frank Schuddemat

Services Director

Frank gebruikt zijn liefde voor teamsport in zowel zijn werk als Service Director bij 12Guide als in zijn vrije tijd als klimmer. Zijn motto is simpel: Je laat elkaar niet vallen, zowel op de berg als in professioneel opzicht.

Stephan Segers

Solution Architect

Stephan is een energieke en vrolijke collega. Hij houdt van puzzelen zowel in het werk als daarbuiten. Na een werkdag met veel informatie vindt hij het fijn om te sporten en te ontspannen met een 3D puzzel. Zo is hij weer fris en fruitig klaar voor de volgende werkdag!

Ravi de Silva

Director Operations Sri Lanka

Ravi typeer je als “stille wateren hebben diepe gronden”. Hij weet als geen ander connecties en integraties te maken tussen softwaresystemen en landen. Voor de collega’s in Nederland en Sri-Lanka is hij de verbinder. Van het cricketspel geniet Ravi omdat het aandacht en focus vereist naast een relaxte dag op het veld met teamgenoten en families.

Marco Verdonschot

Directeur / Eigenaar

Vanuit zijn financiële achtergrond zorgt Marco ervoor dat het huishoudboekje van 12Guide perfect op orde is. Regelmatig prikkelt hij zijn collega’s om onderwerpen vanuit een andere invalshoek te benaderen. Volleybal is zijn geliefde vrijetijdsbesteding en als rasechte Bourgondiër kun je hem nergens zo blij mee maken als met de èchte Italiaanse keuken, vergezeld van een goed glas wijn.

Jorik Voogd

Sales Executive

Bevlogen door een flinke dosis energie en enthousiasme, gedreven door doelgerichtheid, combineert Jorik zijn eigenschappen met een scherp oog voor detail. Met zijn organiserend vermogen en natuurlijke nieuwsgierigheid adviseert en faciliteert hij prospects en klanten in de oriëntatie naar IFS Cloud.

Dilshani Warnakula

Senior Technical Consultant

Dilshani is een vrolijk, extravert persoon met een scherp oog voor detail. Ze helpt anderen en houdt van lezen en gamen. Haar creativiteit en probleemoplossende vaardigheden maken haar tot een waardevol teamlid dat klaar staat om elke uitdaging aan te gaan.

Renske van der Weijden

Sales Executive

Renske is gedreven, impulsief en ongeduldig. Ze is nieuwsgierig en legt graag nieuwe contacten, wat in haar rol als Sales Executive goed van pas komt. Haar houding is open en een pokerface kent ze niet. Met sterrenbeeld kreeft is ze zorgzaam, reislustig en een echte keukenprinses.

Rob Wilborts

Senior Consultant

Ambiteus, gedreven en proactief zijn kenmerken die Rob zijn werkstijl typeren. Zowel zakelijk als privé is hij een echte doorzetter en organisator. Als keeper in zijn voetbalelftal krijgt hij elk weekend voldoende beweging, iets wat hij als sportief persoon nodig heeft.